Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2008

Τι θέλουν οι γυναίκες...

Μια και σήμερα είναι του Αγ. Βαλεντίνου ας δούμε το παρακάτω κέιμενο το οποίο το είχα γράψει σε ανύποπτη στιγμή και λέω να το σημοσιεύσω σήμερα(έτσι για να δούμε και πως λειτουργεί το blog)

Τι θέλουν οι γυναίκες

Σήμερα λέω να ασχοληθώ με ένα θέμα που ταλανίζει πολλά παιδιά της ηλικίας μου και φυσικά εμένα. Τι είναι τελικά αυτό που θέλει μια γυναίκα από ένα άνδρα;

Ειλικρινά δεν ξέρω!

Εδώ ο Φρόιντ ο πατέρας της ψυχολογίας και δεν κατάφερε να το απαντήσει και θα λύσω εγώ αυτή την απορία.

Μια μόνο απάντηση που θα μπορούσα να δόση σαν Γιάννης και ύστερα από εμπειρίες 19 χρόνων όσο δηλαδή έχει διαρκέσει η ζωή μου μέχρι στιγμής.

Δεν ξέρουν και αυτές τι θέλουν!!!!!!

Η Γεωργία ψάχνει τον πρίγκιπα. Η Μαρία θέλει κάποιον να την καταλαβαίνει. Η ζωή θέλει απλά να αρέσει. Στην Κατερίνα αρέσει ο johnny deep και ψάχνει κάποιον να του μοιάζει. Η Αγγελική θέλει απλά να καλοπερνάει. Η Μικαέλα θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες. Η Ιωάννα θέλει ο άλλος να την κάνει να γελάει. Η Ειρήνη ψάχνει κάποιον για να παντρευτεί. Η Σοφία θέλει να ακούει o άλλος metal και να έχει μακριά μαλλιά και γένια και άποψη για το πως θα καταρρεύσει ο καπιταλισμός και θα επικρατήσει ο σοσιαλισμός. Η Πέγκυ θέλει ο «άλλος» να την πηγαίνει κάθε Σάββατο στο Βέρτυ και να ξέρει όλα τα in μαγαζιά που υπάρχουν στην Αθήνα. Και ο κατάλογος συνεχίζετε... Κάποιοι λένε 2 έλληνες 3 απόψεις. Εγώ θα πω:

1 γυναίκα 25000 διαφορετικές απόψεις και 100 διαφορετικά πρότυπα για να διαλέξει κανείς

Δυστυχώς αδυνατώ να καταλάβω. Απλά έχω καταλήξει στα έξεις:

- Αν θες μια κοπέλα μην σκέφτεσαι τι θέλει εκείνη γιατί δεν θα βγάλεις άκρη. Απλά να είσαι ο εαυτός σου και πες το γρήγορα!

- -Μην σκας θα βρεθεί η επόμενη

- Μην σκας θα έρθει το κατάλληλο timing

- Και αυτές για εμάς το ίδιο αναρωτιούνται... Το 99% των ανδρών θέλει κατά κύριο λόγο ένα πράγμα... Το υπόλοιπο 1% απλά γράφει τις σημειώσεις...

Όσες και να ρωτήσεις για το τι θέλουν θα σου πουν εντελώς διαφορετικά πράγματα.

Οπότε καταλήγουμε στο πιο πάνω συμπέρασμα....

Δεν ξέρουν και αυτές τι θέλουν!!!!!!

Οπότε συνάδελφοι του αντρικού πληθυσμού μην σκάτε.

Θα έρθουν και καλύτερες μέρες. Απλά ζήστε τη στιγμή και μην ακούτε πολύ Χατζηγιάννη γιατί θα την πατήσετε όπως εγώ!


Υ.Γ Φίλοι που θα το δείτε πρώτοι μην βαράτε...Θα ασχοληθώ και με ποιο σοβαρά θέματα...

5 σχόλια:

BillyBoy είπε...

mpravo gianh! kataplhktiko to keimeno s ! exoume akrivws tis idies apopseis ! dn to pisteua oti yparxei kai kapoios allos me tis idies apopseis !eisai h aderfh psyxh m! makari kapoia mera na ta poume apo konta!filia!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας,εγω είμαι η Ελίζα. Είμαι και εγώ στην ίδια ηλικία με εσας και μπορώ να πω πως χαρηκα πάρα πολύ, που βλέπω παιδιά της ηλικίας μας να ασχολούνται με το τι θέλουμε εμείς οι γυναίκες. Billy boy να κρατησεις τις ειρωνείες για τα φιλαρακια σου. Ο Γιάννης φαίνεται ευαισθητούλης και σοβαρούλης. Περιμένω σχόλια, αγόρι...

Ανώνυμος είπε...

mmm...interesting!τι είναι τελικά αυτό που θέλει μια γυναίκα απο έναν άνδρα?γιατί υπάρχουν πρότυπα?δεν το πιστεύω...δηλαδή, η Μαρία που 8έλει κάποιον να την καταλαβαίνει θα αντισταθεί στη μαγεία του πρίγκιπα που ψάχνει η Γεωργία? ναί, συμφωνώ οτι δεν μας κάνουν όλοι και ναι υπάρχουν κατηγορίες ανθρώπων αλλά δεν νομίζω οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε!και ναι όσες κ να ρωτήσεις για το τι θέλουν θα σου πούν εντελώς διαφορετικά πράγματα-διαφορετικοί άνθρωποι βλέπεις!δεν είναι θέμα φύλου λοιπόν!κανείς δεν βασίζεται σε πρότυπα!αλλά σε αισθήματα,σε ενδείξεις!στη στιγμή..στο βλέμμα..στη χημεία..ναι και μένα μου αρέσει ο johnny deep αλλά τν έχω απορρίψει(!!!) για κάποιον που με καταλαβαίνει κα με κάνει να γελάω!σημασία Γιάννη έχει να ξέρεις εσύ τι θες!ξέρεις?αν θες κάτι συγκεκριμένο...κ όχι απλά κάτι..κάτι για σένα, που να ταιριάζει κ να συμπληρώνει τν Γιάννη τότε μν χάνεις τον χρόνο σου να αναρωτιέσαι τι θέλουν οι γυναίκες αλλά βρες τον κατάλληλο τρόπο για να προσεγγίσεις αυτό που θες!cu..

Ανώνυμος είπε...

1on pisteuw pws h epilogh twn onomatwn Aggelikh Eirhnh ktl einai tuxaia...xixi...
2on as exoume epitelous sto mualo mas oti kathe gynaika einai ena ksexwristo atomo me diaforetikes protimhseis... Etsi loipon kathe diaforetikh gynaika ,pistepste me, kserei akrivws ti thelei...
Filia.....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.